Voorkomen is beter dan genezen

ziekteverzuim in een vroeg stadium voorkomen

Door in te zetten op de gedragssignalen die een duidelijke voorspeller van ziekteverzuim zijn, kunnen wij dit in een vroeg stadium opsporen en u ondersteunen dit te voorkomen. BS360° ontzorgt u hiermee volledig in de uitvoering van uw HR-beleid. Wij begrijpen hoe duur een zieke medewerker is en hoe dit uw bedrijfsresultaten kan beïnvloeden.

Wij spelen graag een rol in uw organisatie

Wij participeren met testen, trainingsprogramma's en coachings. Wij dagen deelnemers uit nieuwe paden te ontdekken. De eerste stap in het bewustwordingsproces is door met een andere bril naar jezelf te leren kijken. Welk gedrag is effectief? Welk gedrag is niet effectief en leidt dus tot ziekteverzuim? Vervolgens stimuleren wij deelnemers om actief aan de slag te gaan met positieve gedragsverandering gebaseerd op Positieve Psychologie.

Inzicht in eigen gedrag en handelen is dé sleutel tot beter functioneren. En een medewerker die beter functioneert, is gemotiveerd en boekt betere resultaten voor uw organisatie.

OOK BETERE RESULTATEN BOEKEN?

Wilt u ook betere resultaten boeken door gemotiveerde medewerkers..? Neem dan snel contact op om te ontdekken wat BS360° voor uw organisatie kan betekenen.

Bel voor een vrijblijvende kennismaking

 085 876 96 24