Wat wij voor u kunnen doen

DIT IS WAT WIJ DOEN; UW MEDEWERKERS BETER MAKEN

Dit is wat BS360° doet; teams en individuele medewerkers beter maken door ziekteverzuim in een vroeg stadium te voorkomen. Hiermee ontzorgen wij u volledig in de uitvoering van uw HR-beleid. Dit doen wij door in te zetten op gedragssignalen die een duidelijke voorspeller van ziekteverzuim zijn. Wij weten nèt als u hoe duur een zieke medewerker is en wat dit voor uw bedrijfsresultaten kan betekenen.

Door de inzet van ons team professionals met een psychologische, juridische- of medische achtergrond bieden wij u een unieke ondersteuning van uw HR-beleid en helpen u uw resultaten aan te scherpen.

Wij spelen graag een rol in uw organisatie

Wij participeren met o.a. onze Positiviteistest maar óók met trainingen en met coachings. Wij dagen deelnemers uit nieuwe paden te ontdekken. De eerste stap in het bewustwordingsproces is door met een andere bril naar jezelf te leren kijken. Welk gedrag is effectief en welk gedrag niet en leidt dus tot ziekteverzuim? Vervolgens stimuleren wij deelnemers om actief aan de slag te gaan met positieve gedragsverandering gebaseerd op Positieve Psychologie.

Inzicht in eigen gedrag en handelen is dé sleutel tot beter functioneren. En een medewerker die beter functioneert, is gemotiveerd en boekt betere resultaten voor uw organisatie.

OOK BETERE RESULTATEN BOEKEN?

Wilt u ook betere resultaten boeken door gemotiveerde medewerkers..? Neem dan snel contact op om te ontdekken wat BS360° voor uw organisatie kan betekenen.

Bel voor een vrijblijvende kennismaking

 085 876 96 24